HTML

NAVY

Semmi extra. Néha rögzítek hangulatokat. Leginkább magamnak. Valakit érdekel, engem nem zavar...

Friss topikok

Linkblog

2010.05.11. 23:14 WI

Kegyetlen?

Sokszor azt hallom, hogy a nem hagyományos fejlődésű gyermekekhez szüleik jobban ragaszkodnak, mint az épekhez. Olvastam is, személyesen érintettől is hallottam.

Néha úgy érzem, sok ember úgy van a származásával, ahogy én nem. Mégpedig... Főleg a fejlődő meg felzárkózó országok esetében olyanok a pl. magyarok vagy más hasonló államból jövők, mint az anyuka, aki a sérült gyermekét még jobban szereti, mint más anya a saját ép gyermekét. Így fordul át a szégyellés? Védekezés? Evolúciós védekező mechanizmus a kipusztulók megvédésére? Mittomén...

 

Azt viszont tapasztalom, hogy a büszkeség a szeretet egyik legnagyobb ellenfele. Majd pár sort erről is írok vmikor, ez maradjon emlékeztetőnek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jelentake.blog.hu/api/trackback/id/tr61993888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása