HTML

NAVY

Semmi extra. Néha rögzítek hangulatokat. Leginkább magamnak. Valakit érdekel, engem nem zavar...

Friss topikok

Linkblog

2010.02.08. 00:37 WI

ambivalens

Örülök, hogy nem találok szánalmas számokat. Tagadhatom az önsajnálatot. Vagy már elsekélyesedtek a lehetőseégeim. És talán az alapom sem megfelelő rá. Legalábbis nem a konvencionális értelemben.

 

Mert meglátni egy lányt és megszeretni? Klisé. Idiótának lenni előtte? Klisé. Emiatt berúgni és méginkább annak lenni? Klisé. Erre nem emlékezni majd rádöbbenni, hogy milyen voltál majd még hülyébbnek lenni. Aki akarja, aszerint ez is az. És így tovább.

 

Szám mégsincs rá. Hiba. Nekem meg hiányzik a számot hallgatva nyavajgás-bármennyire is ujjong a racionális felem.Hiányzik a klisé (biztonság vagy mittomén). Ha klisé ha nem. Ha a szerelem teljes, legyen az összeroskadás is az. Persze lehet, hogy így (is) páratlan…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jelentake.blog.hu/api/trackback/id/tr621738131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása