HTML

NAVY

Semmi extra. Néha rögzítek hangulatokat. Leginkább magamnak. Valakit érdekel, engem nem zavar...

Friss topikok

Linkblog

2010.02.07. 13:55 WI

Utána

Utána mindig fáj a fejem. Most nem is emlékeztem. Arra, ami a legfontosabb lett volna. Saját magamat aláztam meg. Meg persze őt is. De a szerelem is sokszor olyan, hogy ő van neked. Ő van miattad, bármilyen önzőnek is tűnik, úgyis így igaz. És nem jó, mert nem vagyok perverz. Annak kéne lennem és akkor normálisan viselkednék? Már amennyire a szerelem engedi, hogy az legyél... Majd kiszárad.

 

Amikor elutazom, kicsit mindig olyan visszacsöppenni, mint amilyen a halottnak lehet visszatérni. No nem, mint az Alien II-ben ahogy Ripley felébred, mert neki már nincsenek ismerősei (friss élmény). Minden megy tovább, apránként és rezignáltan változik. Környezet& emberek. És amiről azt hitted, elképzelhgetetlen nélküled, nagyon is működőképes. Levesz & fokoz felelősséget.

 

Józanul kéne küzdeni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jelentake.blog.hu/api/trackback/id/tr71736379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása